Kennismaking met het Apostolisch Genootschap

Kennismaking met het Apostolisch Genootschap
Datum 16 november 2016
Tijd 19:30 - 22:30 uur
Locatie Hoogeveen

Kennismaking

Op woensdagavond 16 november , aanvang 19.30 uur, zullen enkele mensen van het Apostolisch Genootschap bij ons op bezoek komen.

Zij schreven ons het volgende over de avond:

Enige tijd geleden hebben enkelen leden van de Remonstrantse Kerk en het Apostolisch Genootschap op een prettige manier kennis met elkaar gemaakt. Over en weer hebben we elkaar iets verteld over onze achtergronden. Daarbij is de afspraak gemaakt dat de kennismaking een vervolg zou krijgen. Daarom is het genootschap uitgenodigd om de kennismaking voort te zetten door een presentatie te houden over het genootschap. Na de eerste kennismaking doen we dat graag. De uitdaging daarbij is om een keuze te maken in wat je wilt vertellen of eventueel laten zien en horen. Wij denken aan een korte introductie over ons ontstaan, onze organisatievorm landelijk en plaatselijk, de functie en activiteiten van onze plaatselijke gemeenschap en uiteraard waar we voor willen staan.

We zijn blij met deze uitnodiging, want ook wij zijn op zoek naar plaatselijke verbindingen, waarbij we uit willen gaan van onze gemeenschappelijke drijfveren en kracht. Juist in het gemeenschappelijke kun je elkaar vinden en kunnen de verschillen door bewustmaking een meerwaarde worden waarbij je eigen afwegingen blijft maken voor het werken aan je idealen.

Wij verheugen ons op het voortzetten van de eerste kennismaking en zien u graag op 16 november.

Wilt u alvast wat lezen: www.apgen.nl

Agenda